Stem mee op Anne Kuik CDA voor beste raadslid Nederland

politiek-cda-pompen of verzuipen-4Het CDA Groningen is er ontzettend trots op dat lijsttrekker Anne Kuik een van de beste raadsleden van Nederland is. Dit werd bekend gemaakt tijdens de uitzending van Pauw en Witteman op vrijdagavond 7 maart. Kuik is een van de 12 raadsleden, die na de eerste stemronde van de verkiezing georganiseerd door onder andere de Volkskrant, Pauw en Witteman en BKB geselecteerd zijn en tot 18 maart gaan strijden om de titel van ‘Beste raadslid van Nederland’. (stem hier)

Tijdens de eerste stemronde kon elke Nederlander een raadslid nomineren en kon er op meerdere raadsleden uit Groningen gestemd worden. Kuik is echter het enige Groningse raadslid dat de tweede ronde van de wedstrijd heeft bereikt. Dit heeft ze te danken aan het feit dat het CDA onder haar leiding met 2 van de 39 zetels op alle onderwerpen als “grote speler” mee doet aan de debatten en daarin het verschil kan maken. Daarnaast is ze altijd toegankelijk en benaderbaar. ‘Politiek moet je niet opkloppen, maar verbindend en toegankelijk houden’, aldus Kuik.

De tweede stemronde sluit op 14 maart om 18.00 uur, waarna de raadsleden geselecteerd worden die tegen elkaar strijden in de finale op 18 maart tijdens het Festival van de Lokale Democratie in de Melkweg, Amsterdam. Stemmen kan op de website www.besteraadslid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *