Subway vestiging winkelcentrum Paddepoel geopent

groningen-paddepoel-winkelcentrum-opening subway-1Vandaag opent Subway haar deuren op het grootste overdekte winkenlcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. De winkel is gehuisvest aan de Zonnelaan, een strategische keuze met alle voorbij fietsende studenten. De broodjes smaken ons allemaal dus niet alleen voor studenten. Met meer dan 37.000 restaurants in meer dan 100 landen wereldwijd, is het merk SUBWAY® een van de meest populaire franchisesystemen van de wereld.

Omdat de sandwiches voor de ogen van de klant en precies zoals de klant het wil worden klaargemaakt, is het niet verwonderlijk dat het SUBWAY®systeem hier in Nederland floreert. Sinds de opening van het eerste restaurant in Eindhoven in 2000, hebben we de groei weten te continueren op een gezonde en snelle manier.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het doel is tegen 2015 in Nederland 300 restaurants geopend te hebben om op die manier in te kunnen spelen op de groeiende vraag van mensen naar een snel, maar gezonde manier om te eten. Als het merk doorgaat met deze groei in Europa dan kan Nederland op de hulp van het Europees hoofdkantoor in Amsterdam rekenen. Kortom: De toekomst ziet er rooskleurig uit voor iedereen die betrokken is en ervan houdt om bij SUBWAY® te eten!

1 gedachte op “Subway vestiging winkelcentrum Paddepoel geopent

  1. Dat je op 17-04-14 tussen 18:00 en 19:00 voor een broodje 20 minuten moet wachten is echt belachelijk, nooit meer mensen. Blijf maar met jullie broodjes en ook nog bij een arrogante kassa medewerkster die steeds naar achteren liep in plaats om haar collega een handje te bieden. Doe je werk met plezier of blijf maar thuis, want de klant is altijd koning!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.