Topatleten klaar voor de 28e editie 4 Mijl

sport-4 mijl-persconferentie-13Vandaag, vrijdag 10 oktober is bij hoofdsponsor Menzis de 4 Mijl persconferentie gehouden. Uit handen van race director Grietje Pasma ontvingen de genodigde topatleten het 4 Mijl Running shirt.Voor deze 28e editie van de 4 Mijl van Groningen is een zeer sterk internationaal en nationaal topveld geselecteerd. Deelnemers zijn afkomstig uit Kenia, Ethiopië, Oekraïne, Groot Brittannië, Eritrea, België, Bahrein en heel Nederland.

Alle foto’s van de persconferentie: klik hier 

De organisatie is apetrots met de aanwezigheid van de beste lange afstandloper: Dit jaar strijden Vincent Yator, Yomif Kejelca, Abrar Osma, Andy Vernon, Elroy Gelant, Yigrem Demelash, Philip Kipyeko, Jonny Mellor, Ross Mellington, Mohammed Alie Mohamed en Antoine Duvivier op de podiumplekken.

Bij de internationale vrouwen staat dit jaar een sterk veld aan de start met onder meer de winnares van 2012, de in 1983 geboren Keniaanse Viola Kibiwott.  Ook onze Nationale vrouwen Susan Kuijken en Mareen Koster zijn van de Partij.

Rond de 4 Mijl de actie Wauw

Voor het Brandwondencentrum wordt geld gevraagd voor de realisatie van hun verbandwisselkamer voor kinderen. Elke loper van de 4 Mijl doet een Euro in de buutse (dat is Gronings voor broekzak) die voor de start aan wordt afgedragen waarmee al een kwart van het streefbedrag binnen is. De collectedames en -heren zijn goed herkenbaar aan hun Wauw kleding.

U steunt toch ook voor dit mooie doel! Alvast onze hartelijke dank!” – Team WAUW050 

Alle sporters namens de redactie: Alle succes gewenst.

De Band Nuchter maakte voor deze editie een speciaal 4 mijl lied:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *