Turbulente ledenvergadering Wijkraad Selwerd

steden nederland, groningen, selwerdIn een uiterst turbulente ledenvergadering van de Vereniging Wijkraad Selwerd op dinsdagavond 14 april hebben de leden afscheid genomen van het oude bestuur, en een nieuw bestuur gekozen.

De vergadering kenmerkte zich door enorm veel misverstanden, beledigingen, suggestieve opmerkingen, manipulaties, agendawijzigingen en onduidelijkheden.Toen het agendapunt “Stemmen” behandeld zou worden barstte er een kakafonie aan onsamenhangend gekrakeel los, waar niemand nog een touw aan vast kon knopen, en waar een aantal mensen door woord en gebaar er manipulatief in slaagde de vergadering totaal uit de hand te laten lopen.

Opeens werd er toch een stemming gehouden, maar waarover, en door wie, en hoe, het was geheel raadselachtig. De drie gekozen bestuursleden zijn geen bewoners van de wijk Selwerd. Voor velen was de maat vol.

Meer nieuws in de volgende wijkkrant Nummer 1

4 gedachten over “Turbulente ledenvergadering Wijkraad Selwerd

  1. Wel welkom in de wijk maar in de statuten staat dat het niet is toegestaan om bestuursleden te hebben die buiten de wijk wonen.

    Iedereen is welkom in Selwerd.
    Maar de wijkraad wordt vertegenwoordigd door mensen uit de wijk!!!

    • Ik weet niet welk persoon bovenstaande reactie IN MIJN NAAM heeft geschreven, maar die reactie is NIET van mij afkomstig.
      Het feit dat een reactie in naam van iemand anders wordt gegeven, maakt goed duidelijk welke rare acties er worden ondernomen door sommige personen in Selwerd, om zaken naar hun hand te zetten. De Wijkraad Selwerd heeft zich in het bestuursjaar 2013-2014 al uitgesproken voor het feit, dat een nieuw bestuurslid niet per definitie woonachtig hoeft te zijn in de wijk zelf. Deze beslissing kwam voort uit het feit, dat zich in Selwerd helaas geen kandidaten beschikbaar stelden voor een bestuursfunctie…. Dat iemand niet in de wijk woont (maar wel bv. werkt en er een netwerk heeft) wil niet zeggen dat men niet weet wat er speelt…. het gaat tenslotte om interesse voor de wijk en haar bewoners, en deze ontbreekt helaas bij een groot aantal wijkbewoners… Ik wens het nieuwe Wijkraadbestuur veel succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *