Twee gewonden bij mogelijke schietpartij Pleiadenlaan

gemeente groningen-politie met vuurwapen (1 van 1)De politie heeft na een vechtpartij op de Pleiadenlaan vier Stadjers van 30, 31, 35 en 52 jaar aangehouden. Bij de vechtpartij werd ook geschoten. Het wapen dat daarvoor werd gebruikt, werd in beslag genomen.

Surveillerende agenten kregen in de nacht van eerste op tweede kerstdag een melding dat vier mannen met elkaar in gevecht waren. Volgens de melder was daarbij geschoten en ook zou één van de mannen in het bezit zijn van een mes. Toen de agenten arriveerden op de Pleiadenlaan troffen ze twee gewonden aan. Het duo van 30 en 35 jaar was betrokken bij vechtpartij en werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel.

Door agenten werd een mes, twee hulzen en een pistool aangetroffen. Dit werd in beslag genomen. Beide mannen werden aangehouden. Later die nacht werden ook de andere twee betrokkenen bij de vechtpartij aangehouden. De vier verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De aanleiding is nog onduidelijk. Daar zal vandaag nader onderzoek naar worden gedaan.

1 gedachte op “Twee gewonden bij mogelijke schietpartij Pleiadenlaan

  1. Het parkeerterrein bij wc Paddepoel is een bekende plek voor criminelen, vrijwel iedere nacht is daar wel iets gaande wat bij daglicht niet kan, de politie is hiervan op de hoogte maar doet hier niets aan, waarvan akte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.