Uitbreiding winkelcentrum Paddepoel wel gewenst?

Er was een tijd dat het winkelcentrum  Paddepoel een regiofunctie vervulde met een grote diversiteit aan winkels. Inmiddels kent het centrum veel leegstand en is er veel van het zelfde en doet de consument steeds meer online boodschappen. Een te kleine supermarkt voor een wijk die steeds meer inwoners mag verwelkomen. En dan de kwestie koopzondag en de winkelsluitingsproblematiek die niet heeft bijgedragen aan een goede pr voor dit centrum en waar het wolwinkeltje nog steeds wordt gemist.

Een worsteling voor de Vereniging van Eigenaren lezen we. Uitbreiden op de huidige parkeerplaats met een parkeerdek. De uitbreiding behelst twee grote supermarken van minstens 3500 vierkante meter. Welke winkels gaan nog meer sluiten? Dan de worsteling van het verkeer. De Zonnelaan en de Eikenlaan dreigen of zijn al overbelast. Nog meer verkeer of moeten we dit ontmoedigen en het centrum beperken tot wat het is. Moet  de verandering niet gericht zijn op modernisering en diversiteit in plaats van uitbreiding? Is men in staat de consument weer het gevoel te geven dat het kopen op het centrum weer een beleving mag zijn.

Foto’s: Jan Hendrik van der Veen

2 gedachten over “Uitbreiding winkelcentrum Paddepoel wel gewenst?

  1. We wachten al heel lang …en zolang als er niet bij de winkeliers de neuzen dezelfde kant op staan…gebeurd er niets…Misschien straks als de Aldi op een ander punt zich gaat vestigen er v er snellen komt. De huren een beetje naar beneden en eenvoudige kledingwinkels waar iedereen kan kopen….

  2. Ze moeten zich meer richten op beleving, een plek waar mensen willen verblijven. Kijk eens naar het westen van het land of nog beter: naar het buitenland waar je echte shoppingmalls hebt waar je uren wil verblijven. Hup, investeer nou eens echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *