Verontwaardiging alom, geen CDA en SP in nieuwe coalitie

groningen-centrum-stadhuis-raadszaal-7432Vandaag, woensdag 9 april, om 16.30 uur houdt de gemeenteraad van Groningen een extra raadsvergadering. Informateur Hayo Apotheker zal een toelichting geven op de door hem uitgevoerde opdracht en zijn eindverslag. Het is voor de fracties een moment om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan over het advies om te komen tot een coalitie van D66, PvdA, GroenLinks en VVD.

Verontwaardiging alom. Er wordt een college gevormd met drie verliezende partijen en zo keert de SP en het CDA niet terug in het college wat velen bevreemd. Heeft stemmen nog wel werkelijk zin!  De linkse partijen zijn niet voor niets afgestraft en velen bevreemd het dan ook dat vooruitgang niet mogelijk zou zijn met b.v. het CDA en de SP.
De vergadering is openbaar en vindt plaats in de nieuwe raadzaal op het Stadhuis. U kunt de vergadering ook live volgen via http://groningen.raadsinformatie.nl/

De agenda en de stukken zijn te vinden op: https://groningen.notudoc.nl/cgi-bin/agenda.cgi/action=view/id=35161

Eén gedachte over “Verontwaardiging alom, geen CDA en SP in nieuwe coalitie

  1. D66 is altijd een flubbergezelschap geweest,, een veredelde studentenpartij met puur opportunistische bedoelingen. VVDplus. Dus niet te vertrouwen en alleen uit op macht. Seton(CDA en bij uitzondering!) en Visscher (SP) waren de beste wethouders in het college. Komt die absoluut nietserige corpsbal Joost van Keulen van de VVD weer terug: Joost mag het weten, partij van hem gehalveerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *