Videotheek Westerhaven overvallen

gemeente groningen-politie-embleem-1Een videotheek aan de Westerhaven in Groningen is donderdagavond overvallen. Na de overval startte de politie direct een onderzoek. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.

De overvaller was rond 21.50 uur in de videotheek en liep direct naar de kassa. Hij bedreigde een medewerker. De verdachte nam een onbekend geldbedrag weg en stapte buiten op een gereedstaande fiets. Hij ontkwam in de richting van de Eendrachtskade.

De gewaarschuwde politie startte direct een onderzoek. Zo werd ondermeer een speurhond ingezet. Dit had vooralsnog geen resultaat.

Om duidelijkheid te krijgen en de identiteit van de verdachte te achterhalen, is de politie op zoek naar getuigen. Ook komt het onderzoeksteam graag in contact met klanten die rond 21.45 uur in de videotheek aanwezig waren.

De overvaller wordt alsvolgt omschreven: man, ca. 1.80 m lang, blanke huidskleur, zwarte bivakmuts, zwarte sporttas en een witte jas met blauwe mouwen. Op beide mouwen liep een rode streep. De politie is bereikbaar via 0900-884 (lokaal tarief).

Bron: Politie Groningen

[google-map-v3 width=”584″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”groningen, westerhaven, nederland{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *