Vindhek onvindbaar op Noorderzon

groningen-noorderplantsoen-vindhek-noorderzon-1Vier vriendinnen en vijf kleuters zitten gezellig op het Vindhek tijdens Noorderzon 2013. En dan is de ontmoetingsbank nog maar half vol. De kinderen kijken of hun verloren knuffel door een eerlijke vinder gevonden is en opgehangen in het Vindhek voor verloren voorwerpen in het Groningse Noorderplantsoen.

Mooie ontmoetingen
Even later praten drie vrienden even bij, wat is er allemaal te zien, te beleven en te fotograferen op Noorderzon?
Twee vriendinnen hebben afgesproken bij het Vindhek, omdat iedereen weet waar dat staat in het Noorderplantsoen. Ze zijn helemaal in de stemming en maken een grappig Vind-je-selfie terwijl een van de dames zelf figureert als ´gevonden voorwerp´.
En straks komen de sporters weer die ook afspreken bij het Vindhek en spontaan er weer een sportieve functie voor hebben bedacht.

Vindhek verstopt
Dat was tijdens Noorderzon 2013. Dit jaar is het Vindek Noorderplantsoen onvindbaar. Een van de vele buurtinitiatiefnemers van dit interactieve kunstwerk laat via twitter weten waarom het mooie Vindhek helemaal is ingebouwd? Juist met Noorderzon extra handig! …Het Vindhek is een kunstwerk, nota bene vorig jaar tijdens noorderzon onthuld!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *