Voorrang Eikenlaan weer terug bij af

De aanpassingen voor het  kruispunt op de Eikenlaan-Wilgenpad in Selwerd is vanavond, woensdag 25 oktober van start gegaan. De voorrangssituatie gaat weer terug zoals het altijd was met als gevolg dat dagelijks 18.000 fietsers de nog steeds verkeersonvriendelijke oversteek moeten maken.

De gemeente Groningen meldde vorige week met het experiment te stoppen waar fietsers voorrang genoten op het overige verkeer.

We hopen dat de gemeente Groningen maatregelen neemt om het gemotoriseerde verkeer te laten afnemen en zoals de  wijken Paddepoel en Selwerd al jaren bepleiten bij de nieuwe SlimmeRoute: een tunnel! Gaat het nog jaren duren?

Eén gedachte over “Voorrang Eikenlaan weer terug bij af

  1. gezien het feit dat er een veel gevaarlijker situatie was ontstaan als voorheen is dit een verstandig besluitMede gezien het feit dat fietsers in dit jaargetijde voor over liggend op het stuur met telefoon of ipad en 3 en meer naast elkaar fietsen en steeds misbruik maken dat automobilisten altijd aan sprakelijk zijn bij schade gedragen zij zich als wilden Donkere kleding geen hand uitsteken geen verlichting noem mar op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *