Vriendenbus voor woonservice centrum Bernlef Paddepoel

vriendenbus dignis-Stichting Vrienden van Dignis heeft in samenwerking met het Ouderenfonds een bus aangeschaft die op maandag 31 augustus wordt overhandigt aan woonservice centrum Bernlef. U bent deze dag van harte welkom voor deze feestelijke bijeenkomst die om 13.30 uur met een korte uitleg over de functie van de bus begint. Vanaf circa 14.00 uur kunt u zelfs een proefrit maken.
Met de Vriendenbus kunnen bewoners van de verzorgingshuizen en verpleeghuizen van Dignis uitstapjes maken alleen of samen met hun familieleden. Een dagje naar Lauwersoog, een bezoek aan een tuincentrum of een kijkje nemen in het museum – met de Vriendenbus is het mogelijk.

De bus is 7 dagen per week, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds beschikbaar voor ritten. De bus wordt gereden door vrijwilligers. De planning van de ritten wordt ook door een vrijwilliger gedaan. De bus heeft 8 zitplaatsen en is voorzien van een elektrische lift voor rolstoelvervoer. Aan de bewoners wordt louter een symbolische bijdrage van één euro gevraagd voor het vervoer om de uitstapjes voor iedereen toegankelijk te houden.

Houd de Vriendenbus ‘on de road’.
Via donatiegelden en een jaarlijkse bijdrage van de Vriendenstichting worden de kosten voor het onderhoud en de brandstof gefinancierd. Daarnaast is sponsoring mogelijk. Wilt u meehelpen om deze bus te laten rijden? Word donateur van de Stichting Vrienden van Dignis. Klik hier voor alle informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *