Welke plannen heeft Roeland van der Schaaf over de binnenstad

politiek, pvda verkiezingscampagne wie van de tweeWe volgen, voorzover mogelijk,  de campagne “In gesprek met Roeland van der Schaaf” Vrijdag 1 november gaat de strijd op het lijsttrekkerschap verder aan het Gedempte Zuiderdiep. Van 16:00-18:00 een debat over de ontwikkeling van de binnenstad in café Buchshot.

 

Wethouder Roeland van der Schaaf zal het gesprek aangaan met voorbijgangers, stedenbouwers, winkeliers, bewoners, horeca-mensen etc.waarbij ook zijn concurrent   Carine Bloemhoff,  aanwezig zal zijn.

Wat gaan we doen met het teruglopend winkelbestand? Wat doen we met de gebieden waar woningbouw gepland is maar door de slechte markt geen zicht op bouwen is? En nu de tram niet doorgaat, hoe verbeteren we dan het vervoer in de stad? Een greep uit de vragen die aan de orde komen.

Voor wethouder Roeland van der Schaaf is een levendige Binnenstad prioriteit: “De Binnenstad maakt Groningen tot zo’n bijzondere plek om te wonen, te werken en te leven. Goed voor onze economie en de verbinding in onze samenleving. Het is de trots van Groningen. Graag wil ik van iedereen horen hoe we het kunnen verbeteren. Kunnen we wat doen tegen de leegstand? Hoe houden we het veilig? En vooral hoe geven we met elkaar ruimte aan nieuwe creativiteit. Samen maken we de Binnenstad”

Iedereen is van harte welkom. En de toegang is gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *