Werkzaamheden Ring Noord en Plataanbrug

steden nederland groningen, de hoogteVan 28 juli tot 3 oktober vinden er afwisselend onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Plataanbrug (Noordelijke Ringweg) en aan de middenberm van de Noordelijke Ringweg in Groningen. Het verkeer dient in deze periode rekening te houden met beperkte rijstroken en beperkte rijsnelheden op dit traject.

Plataanbrug

Van maandag 28 juli 6.00 uur tot maandag 11 augustus 18.00 uur vinden er onderhoudswerkzaamheden aan de Plataanbrug aan de Noordelijke Ringweg in Groningen plaats. De werkzaamheden aan de brug worden in twee fasen uitgevoerd. Eerst wordt aan het ene gedeelte van de brug gewerkt en vervolgens aan de andere zijde. Dat betekent dat het verkeer ook in twee fasen geheel aan één zijde van de weg wordt geleid.

Nieuwe middenberm Ring Noord

Na het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt begonnen met de reconstructie van de middenberm van de Noordelijke Ringweg Groningen. Deze werkzaamheden duren van dinsdag 12 augustus 6.00 uur tot vrijdag 3 oktober 18.00 uur. Bij deze werkzaamheden wordt de middenberm geheel vernieuwd en komt er tevens nieuwe straatverlichting. De werkzaamheden vinden plaats vanaf het gedeelte bedrijventerrein de Hoogte (Virulystraat) tot aan de Plataanbrug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *