Werkzaamheden Slimme Route Park Selwerd – Eikenlaan van 25 juli t/m 1 september 2017

De gemeente Groningen zal deze zomer het fietspad door park Selwerd en de fietsoversteek bij de Eikenlaan verbeteren. Dit fietspad is onderdeel van het project ‘Slimme Route Zernike’. Om ruimte te maken voor meer fietsers op deze drukke route, zal het fietspad verbreed worden tot vier meter. De werkzaamheden starten op dinsdag 25 juli en duren t/m vrijdag 1 september 2017. In deze periode kunnen fietsers daarom geen gebruik maken van dit fietspad door het park Selwerd. Fietsers worden omgeleid via de Zonnelaan en de Zernikelaan.

Planning werkzaamheden en omleidingen

Vanaf dinsdag 25 juli t/m vrijdag 25 augustus:

Werkzaamheden fietspad Park Selwerd. De fietsers worden omgeleid via de Eikenlaan-Morgensterlaan-Komentenstraat naar de Zonnelaan en vice versa.

Vanaf maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september:

Werkzaamheden kruising Eikenlaan. Het fietsverkeer wordt dan niet naar de Zonnelaan gestuurd maar halverwege het park Selwerd weer richting de tunnel geleid onder de ringweg door. Op dat moment kan het fietsverkeer via de Crematoriumlaan of Paddepoelsterweg zijn weg vervolgen.

Bron: ZernikeCampus

2 gedachten over “Werkzaamheden Slimme Route Park Selwerd – Eikenlaan van 25 juli t/m 1 september 2017

  1. Als ze daar nu wel kunnen fietsen hoeft er toch niet zo’n duur fietspad midden in het BROEDseizoen neer gelegd te worden. De uilskuikens zijn nog niet eens zelfstandig!

  2. De gemeente houd zich wederom niet aan de regels door tijdens het broedseizoen met deze werkzaamheden te beginnen ondanks de belofte NÁ het broedseizoen wat eindigt op 1 oktober, te beginnen.
    Onze burgermeester en wethouders van deze gemeente zijn een stel ongelofelijke bedriegers.
    Ik zou iedereen willen vragen die dit ter harte gaat, een melding te maken van het overtreden van de millieu en natuurwet bij het ministerie van economische zaken.
    Het word tijd dat deze gemeente een tik op de vingers krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *