Wie is getuige geweest bij beroving Ossenmark

groningen-politie-hoofbureau radesingel-3De politie wil graag in contact komen met mensen die donderdagavond tegen 22.00 uur op de Ossenmarkt getuige zijn geweest van een beroving.

Een 31-jarige man uit Assen wordt op de Ossenmarkt aangesproken door een hem onbekende man.

Op dat moment probeert een andere man de portemonnee van de Assenaar uit zijn broekzak te pakken. Als dit niet lukt, krijgt hij klappen in zijn gezicht en ontstaat er een worsteling. Het lukt de daders om met de portemonnee van het slachtoffer, met daarin een klein bedrag aan geld, te ontkomen. Het slachtoffer raakte gewond in het gezicht.

Volgens het slachtoffer zijn de twee mannen die hem beroofden naar schatting tussen de 30 en 35 jaar. Eén van hen is waarschijnlijk een Antilliaan met kortgeschoren haar en zonder baard en snor. Hij was gekleed in een korte broek, een blauw shirt en sportschoenen. De tweede man wordt omschreven als een Marokkaanse man die iets kleiner is dan de andere man. Hij had krullerig haar en ook geen baard.

Gelet op de plaats en het tijdstip gaat de politie er van uit dat er getuigen zijn geweest van deze beroving. De politie vraagt deze mensen contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844. Ook kan men anoniem informatie doorgeven via 0800-7000.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.