Wijzigingen PvdA in gemeenteraad Groningen

politiek, verkiezingscampagne pvdaPer 24 februari zal Bea Enting de gemeenteraad van Groningen verlaten. Zij zal worden opgevolgd door Simone Brouwer. Bea zit sinds 2012 in de gemeenteraad en was veel jaren daarvoor al voor de PvdA actief als commissielid, bestuurslid en in andere vrijwilligersfuncties. Zij heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor onder meer een goede zorg voor ouderen en mensen met een beperking, de participatie in de wijken en op het gebied van onderwijs en jeugd, maar moet vanwege gezondheidsredenen nu een stap terug doen. De PvdA-fractie bedankt Bea voor haar tomeloze inzet voor de stad en de partij.

Bea Enting zal worden opgevolgd door Simone Brouwer. Zij is al jaren actief voor de PvdA, zat in de periode 2013-2014 eerder in de gemeenteraad en is werkzaam bij de Belastingdienst.

Tevens zal fractievoorzitter Carine Bloemhoff vanwege zwangerschapsverlof tijdelijk de gemeenteraad verlaten. Krista Boogaard zal in deze periode haar zetel in de raad overnemen. Krista is op dit moment medewerker van de statenfractie van de PvdA.

Het fractievoorzitterschap van de PvdA-fractie wordt tijdelijk waargenomen door vice-fractievoorzitter Sebastiaan Ruddijs.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *