Winkelcentrum Paddepoel heeft wat te vieren | 50 jaar

Vanmorgen, 20 oktober, ontving de centrummanager van het grootste overdekte winkelcentrum in Groningen, winkelcentrum Paddepoel, de loco-burgemeester om zijn bijdrage vandaag te leveren aan de feestelijkheden. Een jaar later in verband met de coronapandamie.(Alle foto’s van vanmorgen: klik hier )

Onder het genot van een bakje koffie in het Barista Café, werd onder meer de reis met het treintje door het winkelcentrum voorbereid.

Hier bezocht de loco-burgemeester twee ondernemingen die al 50 jaar op het winkelcentrum gehuisvest zijn. Bloemen Mozaïek Paddepoel met de familie Bolhuis en Vis Specialist Pasel.

Rond de klok van twaalf uur het officiële moment. Het in gebruik nemen van de nieuwe speeltoestellen. De loco-burgemeester liet door schemeren dat er druk gewerkt wordt aan plannen. Een upgrading voor de omgeving en het winkelcentrum is noodzakelijk voor de toekomstige ontwikkelingen. 

Wij spreken de wens uit dat met de duizenden bewegingen in en rond het centrum de bereikbaarheid in al zijn opzichten centraal komt te staan.

Een ander feestelijk feit is de verwelkoming van een nieuwe kleding winkel Shoeby. Een winkelcentrum volop in beweging waar diverse zaken opschuiven met de komst van de Jumbo. Koop lokaal dan blijven we gewaarborgd van een centrum wat ons zoveel te bieden heeft.

PS: Vele foto;s van de afgelopen jaren: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *