Winkelend publiek Paddepoel heeft een boodschap voor VVE winkelcentrum Paddepoel

Naar aanleiding van de beslaglegging op het pand van Paddepoel Fietsen ten gevolge van de boetekwestie op het winkelcentrum Paddepoel nodigde de SP in Groningen het publiek uit een boodschap achter te willen laten voor de Vereniging van Eigenaren. Een boodschap, gericht aan Paul Beeres en ASR Verzekeringen, die moet bijdragen aan het stoppen van boeteopleggingen.

Volgens de SP gebeuren er vervelende dingen op het mooie centrum. Zo legt de Vereniging van Eigenaren meerdere winkeliers boetes op. Dit omdat zij niet verplicht open willen gaan op koopavonden en -zondagen. Kleine ondernemers houden geen tijd meer over voor hun gezin en persoonlijk leven. De SP wil dat dit stopt. Middels een flyer kon het winkelend publiek een Boodschap voor Beeres achter laten.

Veel bewoners in en rondom Paddepoel zijn de negatieve berichtgeving méér dan zat. Het schaadt het imago van een mooie wijk en de inwoners van de wijk(en) vragen zich af wanneer is het einde in zicht.

De SP stelde de mensen ook de gelegenheid digitaal hun boodschap achter te kunnen laten.

Alle foto’s actie Koopzondag: klik hier 

 

Eén gedachte over “Winkelend publiek Paddepoel heeft een boodschap voor VVE winkelcentrum Paddepoel

  1. Wat is de reden waarom de VVE kan beslissen of ik mijn zaak op zondagen en koopavonden wel of niet open heb? Ze denken toch niet dat er meer verkocht want wat ik vandaag koop ben ik morgen niet nodig. Of vinden ze dat het niet leuk staat als bepaalde winkels gesloten zijn. Ik koop nooit op zondag niet vanwege geloofsovertuiging (heb geen geloof) maar uit principe. Laat ieder zelf beslissen wat betreft de bijzondere openingstijden. Ik denk dat mensen met een beetje fatsoen s’zondags niet gaan winkelen en zo ja dan waarschijnlijk als tijdverdrijf of familieuitje en daar zijn de winkeliers toch niet voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *