Aan de ene kant genieten, aan de andere kant chaos

groningen-oosterparkwijk-rosensteinlaan-tuinieren-2groningen-oosterparkwijk-vrydemalaan-1Midden op dit grasveld aan de Rosensteinlaan in Groningen en waar het UMCG eind 2013 gaat starten met een Protonenbunker, telen de bewoners hun groenten, lezen we op het informatiebord (even op klikken).

Aan de andere kant is iedereen de weg kwijt. Met het verdwijnen van de Thomas á Deusinghlaan en de komst van de Vrydemalaan ondervindt niet alleen de buurt last van de gecreëerde chaos, maar ook als fietser of bezoeker aan het UMCG. Wil je rechtdoor met je fiets je aan de linkerkant van de rijweg uit (tegen het verkeer is dus) laten fietsers ons weten. Hoe je vanaf  Noord Groningen bij het UMCG moet komen? het is en blijft een puzzel of een omweg om vervolgens aan te sluiten in de rij wachtende auto’s aan de L.J. Zielstraweg, tijden wachten om in de dure parkeergarage een plekje te zoeken.

groningen-oosterparkwijk-rosensteinlaan-tuinieren-1En zo wordt niet alleen de zorg duur betaald maar wordt ook nog eens onbereikbaar en de stad blijft al helemaal een vesting op zich. Dan  maar tuinieren op te kunnen begrijpen dat, als je klachten hebt, dit kunt melden bij een meldpunt . Hoe schuiven we alles af, laten we het ons gebeuren en dat heet netjes gezegd; georganiseerde chaos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *