Stadjers genieten van aanhoudend zomers weer

groningen-noorderplantsoen-zomer 2013 mensen-1Eén van de favoriete plekjes om te genieten van het zomerse weer is het Noorderplantsoen in Groningen. Zo ook gisteren werd deze plek weer druk bezocht en anderen trekken naar de Hoornseplas.  Gezellig met elkaar spelen, zonnen en ontspannen en dat kan nog even zo blijven volgens de weerberichten

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vandaag is het zonnig en warm. De Wadden zijn echter gevoelig voor laaghangende bewolking van zee. De temperatuur varieert van een graad of 21 op de Wadden tot 28 in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind.

Komende nacht is het op de meest plaatsen helder. Alleen het noorden blijft kans houden op lage bewolking of een mistbank. De minima liggen rond 14 graden en de wind is noordoostelijk, zwak tot matig, kracht 3 of minder.

hoornseplas-1Morgen overdag zijn er perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 25 graden, maar blijft aan de kust enkele graden achter. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind. (Bron: KNMI)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *