Abel Tasman Koor doet historie herleven op winkelcentrum Paddepoel

groningen-paddepoel-winkelcentrum-abel tasman koor-11Vandaag23 november een middagprogramma met een  optreden van het Abel Tasman Koor uit Sebaldeburen op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Een groot succes met een hoge waardering van het vele publiek dat deze middag was afgekomen op een koor gekleed in kledij waarin je je deed wanen in de tijd van toen. Enthousiast werd er meegezongen, geklapt en gedanst.

Het  Abel Tasman Koor heeft als thuishaven het ruim 600 inwoners tellende dorp Sebaldeburen. Eén van de beroemdste zeeschuimers van ons land, Abel Jansz Tasman, werd in 1603 in Lutjegast geboren, op steenworp afstand van Sebaldeburen. Het beloofd n muzikale spectakel werd werkelijkheid.

Eén gedachte over “Abel Tasman Koor doet historie herleven op winkelcentrum Paddepoel

  1. Namens het Abel Tasman Koor hierbij onze dank voor deze mooie foto’s /film en mooie woorden. Wij als koor hebben genoten zaterdag, het zingt er fantastisch en het publiek kwam in grote getale, waarvoor onze hartelijke dank. We komen zeker weer terug. Wil je nog een CD bestellen kijk dan even op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *