In actie voor werk en compensatie gaswinning

nederland 2014, groningen, centrum, nieuwjaarreceptie provinciehuisZaterdag 18 januari om 14.00 zal er een grote actie plaats vinden in het kader van Groningers in opstand. Veel particulieren en een aantal organisaties hebben zich inmiddels  aangesloten.  Onder één vlag, de Groninger vlag om samen één front te vormen.
Om 14.00 vertrekken de actievoerders vanaf de Euroborg te Groningen om vervolgens via de A7 naar Zuidbroek te rijden in colonne. Daar aangekomen is er in het van der Valk complex met de Eurohallen een volksdebat.
Hier zal  Groningers in opstand duidelijk maken welke eisen zij hebben voor Den Haag. Ze  geven het signaal af dat ze KLAAR zijn met de hedendaagse Haagse politiek en dat Groningers niet langer de pinautomaat van Nederland willen zijn. Werk, compensatie voor de gaswinning, doorstart Aldel en steun voor bedreigde bedrijven in de regio en Groningen. Kortom een toekomst voor ons mooi Groningen en de Groningers.

Dus sluit aan en rij mee. Of het nu met een auto, vrachtwagen, bus of tractor is, maakt niet uit. Laat de stem van de Groningers horen tijdens het volksdebat in Zuidbroek. “Samen sterk voor welzijn, veiligheid en werk!”

Meer informatie op de facebookpagina: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *