Bewoonster Beijum winnares Suzuki Prijzenfestival Paddepoel

nederland 2014, groningen, paddepoel, prijzenfestival, winkelcentrum paddepoelEen gezellig en mooi optreden vanmiddag van Bert Louissen op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Dat was ook wel nodig voor deze spannende middag. De middag waar de uitreiking van de dertig prijzen met als hoofdprijs een Suziki van autobedrijf Fleming uit Groningen, centraal stond. De meer dat tachtig winkeliers hebben voor het derde jaar op rij een prijzenfestival georganiseerd waarbij loten verkregen konden worden tijdens het shoppen vanaf eind november tot 31 december vorig jaar.

Onder toezicht van notaris Yvonne Stevens werden de enveloppen met de loten geopend en maakte Bert Haan (PrimaReclame) de winnaars bekend.  De spanning steeg onder de vier overgebleven kanditaten. Wie zou de gelukkige zijn? Het was Angelique Gerring uit Beijum die een gat in de lucht sprong. (Alle foto’s van de middag: klik hier)

Haar lot, ze had slechts één lot ingeleverd, leverde een nieuwe Suzuki op en een jaar lang een gratis verzekering van Univé Verzekeringen. Uit handen van Lex Huising, direkteur Suziki Fleming BV, ontving de gelukkige winnares de nodige bescheiden. Volgende week wordt de auto fysiek overhandigd en haar weekend kan niet meer stuk. En een zuinige auto, 1 op 23 en dat is mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *