Afslag De Hunze afgesloten van 20 t/m 28 juni

groningen-beijum-werkzaamheden viaduct zuid (1 van 3)Van 20 mei tot 28 juni is het niet mogelijk om vanaf de Oostelijke Ringweg De Hunze (Berlageweg) in en uit te rijden. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan het nieuwe viaduct ter hoogte van Beijum-Zuid/De Hunze. Het verkeer wordt omgeleid via Beijum-Noord. Voor fietsers geldt eveneens een omleiding.

 

Doorgaand verkeer mogelijk
Het doorgaande verkeer op de Oostelijke Ringweg kan blijven doorrijden, maar moet rekening houden met een beperkt aantal rijstroken en beperkte snelheid.

Omleiding voor fietsers
In genoemde periode is het voor fietsers niet mogelijk om gebruik te maken van het Heerdenpad. Fietsers worden omgeleid via de Beijumerweg/Beijumertunnel. De Provincie Groningen is nog in overleg met de aannemer of de omleiding voor fietsers eerder opgeheven kan worden.

Nieuwe viaduct
De werkzaamheden maken deel uit van de afronding van de bouw van het nieuwe viaduct bij Beijum-Zuid dat begin mei is gestart. Toen was de afslag Beijum-Zuid afgesloten. Ditmaal is de andere zijde – De Hunze – aan de beurt.De verwachting is dat begin juli het nieuwe viaduct, dat nu naast de Oostelijke Ringweg in aanbouw is, op zijn definitieve plek (over de Oostelijke Ringweg) in wordt gereden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.