Allerzielenviering Dalton Bisschop Bekkersschool Paddepoel 2 november

Wijkbewoners van verschillende culturen binnen Paddepoel herdenken jaarlijks op 2 november hun dierbaren. De Bisschop Bekkersschool in samenwerking met Kindercentrum de Melkweg, kunstenaar Gea Koopman, introduceerden Allerzielen nieuwe stijl. Bewoners maken kennis met de wijze waarop diverse culturen herdenken. Het Sterrenplein wordt jaarlijks omgetoverd tot een internationale herdenkingsplaats. Licht is de overeenkomst die alle culturen samenbrengt.

Dit jaar wordt eerder begonnen met de viering in verband met televisieopnames van de KRO. Onderdelen van deze viering worden op Nederland 2 uitgezonden van 19:00 – 20:00 uur. Vanaf 17.30 uur kunt u een kaarsje aansteken. Om 17.50 uur begint de viering. Komt u ook? Iedereen uit de buurt is van harte welkom!

Op vrijdag 2 november is er een uitzending ‘Allerzielen’ vanaf begraafplaats Westerveld in Amsterdam. Er wordt vanuit Amsterdam geschakeld met drie andere locaties in het land. Presentatoren Anita Witzier, Ajouad el Miloudi, Sander de Kramer en Karin de Groot gaan samen met Nederland een kaarsje opsteken ter nagedachtenis aan een dierbare.

Het sterrenplein met de Allerzielenviering Eigen Stijl is één van deze locaties voor deze uitzending. Onze gast is Ajoud el Miloudi, presentator van ondermeer het programma Puberruil en De Rekenkamer. De uitzending is vrijdag 2 november van 19.00 uur tot 20.00 uur op Nederland 1.

Alles over Allerzielen: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *