Ambassadeurs helpen Martini met Haal Buiten Binnen

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis heeft een aantal prominenten bereid gevonden zich als ambassadeur van het nieuwe Martini Paviljoen te presenteren.
steden nederland, groningen, corpus den hoorn
Zij zullen zich binnen hun netwerk inspannen om bedrijven en fondsen enthousiast te maken voor een bijdrage aan de campagne HAAL BUITEN BINNEN. Met deze campagne zamelt de Vriendenstichting geld in voor het paviljoen in de binnentuin.

In de afgelopen jaren hebben diverse bedrijven en fondsen al geld gedoneerd. De bouw van het paviljoen kon daardoor in maart van start gaan. Voor de inrichting van het paviljoen en de herinrichting van de tuin is nog geld nodig. Het paviljoen krijgt een open verbinding met de centrale hal van het ziekenhuis en geeft via een terras toegang tot de binnentuin. Dat wordt straks een heerlijke plek voor afleiding en ontspanning. De bedoeling is deze tuin voor iedereen open te stellen. De stichting wil daarvoor de tuin opnieuw inrichten, met beplanting, wandelpaden, beschutte zitjes, speeltoestellen voor kinderen en een waterpartij.

Trots
Tonnie Plas, voorzitter van Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis: ‘We gunnen patiënten en bezoekers graag iets extra’s. Iets dat hun verblijf in het ziekenhuis aangenamer maakt. De binnentuin biedt daarvoor volop mogelijkheden. Het zou prachtig zijn als mensen vanuit het paviljoen naar buiten kunnen gaan. Een wandeling maken, bloemen en planten bekijken of ontspannen op het terras zitten. Dat gun je toch iedereen. Vandaar dat ik heel trots ben dat de ambassadeurs zich voor dit doel in willen gaan zetten.’ Gertjan Lankhorst, CEO van GasTerra, sluit zich bij Plas aan: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat het paviljoen eraan bijdraagt dat patiënten weer sneller de energie vinden die ze nodig hebben.’

De ambassadeurs zijn:

Sieger Dijkstra – Ondernemer en voorzitter Vereeniging van Handelaren
Jacob Emmelkamp -Voorzitter Kamer van Koophandel Noord-Nederland
Gertjan Lankhorst – CEO GasTerra
Ben Warner – Voormalig hoofd communicatie GasTerra en auteur
Ben Woldring – Directeur Bencom Group
Gijs Lensink –  Directeur/bestuurder RTV Noord
Henk Pijlman – Voorzitter College van Bestuur Hanzehogeschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *