Anne Kuik ontvangt voorman CDA Sybrand Buma

politiek-cda-pompen of verzuipen-3Anne Kuik ontving vanmorgen Sybrand Buma, fractievoorzitter van de CDA voor een bezoek aan de Stad vandaag. Even een groen getinte stad vandaag. Buma bezoekt onder andere een paar kleine ondernemers.

politiek-cda-pompen of verzuipen-8Op het Provinciehuis werd het rapport ‘Pompen of verzuipen’ aan het College van Gedeputeerde Staten aangeboden. Sybrand Buma overhandigde het rapport aan gedeputeerde Yvonne van Mastrigt. In het rapport wordt de positie van pomphouders in de grensstreken toegelicht die te lijden hebben onder de hoge accijnzen. Slechts voor de koffiebonen komen ze nog naar Groningen liet de gedeputeerde weten.

politiek-cda-pompen of verzuipen-4Samen met lijsttrekker Anne Kuik bezoekt Buma een aantal ondernemers in de Stad. Buma pleit ervoor om het MKB te stimuleren omdat ze van cruciaal belang zijn voor de leefbaarheid en werkgelegenheid. Later op de middag gaat Buma in het Academiegebouw in debat met studenten over bestuurlijke vernieuwing en de studententijd van Buma in Groningen

Alle foto’s: klik hier 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *