Friet van Piet trouwe supporter van Het Groninger Landschap

friet van piet

Marco Agema (Friet van Piet) overhandigt de cheque aan Marco Glastra (Het Groninger Landschap).

De in stad en ommeland bekende cafetaria Friet van Piet aan de Meeuwerderweg in Groningen heeft de opbrengst van de collectebus voor Het Groninger Landschap feestelijk overhandigd.

steden nederland, groningen, oosterpoortwijkOp de toonbank van Friet van Piet staat al een tijdje een collectebus voor een vrijwillige bijdrage voor Het Groninger Landschap. Marco Agema van Friet van Piet doneert voor iedere klant die géén plastictasje wenst 2 eurocent in de pot, daarnaast kunnen klanten een vrijwillige bijdrage deponeren. De collectebus is geleegd in bijzijn van medewerkers van Het Groninger Landschap en overhandigd. Friet van Piet is voor deze spontane en welkome bijdrage beloond met “Het Groene Hart” voor Het Groninger Landschap.

Friet van Piet is in 2013 uitgeroepen tot de beste cafetaria van Groningen én heeft de imago award ontvangen voor haar duurzaamheidsbeleid. Het Groninger Landschap zet zich in voor behoud, beheer en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorie in de provincie Groningen.

Foto: Groninger Landschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *