Gemeentelijke balies tot 1 april open op maandagavond

Het blijft voorlopig mogelijk op maandagavond een paspoort op te halen of een rijbewijs aan te vragen. De gemeentelijke balies aan de Kreupelstraat blijven tot 1 april open op maandagavond.

Een proef met nieuwe sluitingstijden om de ‘vrije inloop’ te beperken en meer Stadjers van te voren een afspraak te laten maken,

 

wordt uitgesteld. Dat heeft het college van B&W besloten. Als op 1 april de avondopenstelling op maandag stopt, gaan de gewijzigde openingstijden in. De openingstijden worden dan uitgebreid. Van te voren komt er een publiekscampagne om de Stadjers te informeren over de nieuwe openingstijden.

Doorlopen
De mogelijkheden om zonder afspraak binnen te lopen, worden straks wel beperkt. De bedoeling is dat Stadjers meer via de gemeentelijke website een afspraak maken. Ze hoeven dan niet meer te wachten en kunnen direct doorlopen naar de balie.

Publiekscampagne
Het was de bedoeling om op 1 januari al met de nieuwe openingstijden te beginnen. Maar dat gaat niet lukken, onder meer omdat de publiekscampagne om de nieuwe tijden te communiceren nog moet beginnen.

Foto: Siebrand Wiegman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *