BAO Trieu Paddepoel zorgt voor spektakel bij première Kung Fu Panda 3

nederland 2016, groningen, centrum, bao trieu premiere  film kung fu panda 3

Vandaag de première van de film KUNG FU PANDA 3 bij Pathé aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Mariska Meijer van Pathé vond dat bij zo’n première iets speciaals georganiseerd moest worden. En zo gebeurde het dat Bao Trieu uit de Groninger wijk Paddepoel vandaag spectaculaire  demonstraties verzorgde voorafgaand aan de film en waar het publiek zichtbaar van genoot.

Naast de demonstraties konden de jonge deelnemers een parcours, bestaande uit vijf onderdelen, afleggen en bij een volle kaart werden getrakteerd op wat lekkers. Ook was er een gelegenheid om samen met Kung Fu Panda op de foto te gaan.

Alle foto’s van de demonstraties: klik hier

Als Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle kung fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht – hij moet een een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *