Beheerdersechtpaar Plutozaal als nog in het zonnetje!

Negen jaar waren mevrouw en meneer Jonkman de beheerders van de Plutozaal welke recentelijk door de wijkraad van Paddepoel in gebruik genomen is. Een waardebon van woningcorporatie was de erkenning voor de vele jaren waarin zij met hart en ziel de motor waren achter de vele activiteiten die hier werden georganiseerd.Het was altijd plezierig dit adres te bezoeken en de verhalen uit de wijk te horen van de vele bewoners uit Paddepoel Noord. De gezondheid liet het niet langer toe en reden dit mooie werk niet meer te kunnen uitvoeren.  Zelf woont het echtpaar inmiddels met plezier in een aanleunwoning bij Bernlef.

 

Vanmorgen kwamen we Wiebe Jonkman tegen. Bij de opening van de Plutozaal was hij niet aanwezig. Slechts een veertigtal bezoekers laat hij ons weten. Het was de laatste tijd al moeilijk om mensen te binden wat het echtpaar betreurd. Zijn expertise is een beetje terzijde gelegd en als we goed luisteren een beetje wrang. Geen bloemetje?  Doen geloven dat met de verandering van het beheer van de wijkraad de Plutozaal voor Paddepoel Noord een grote betekenis gaat vervullen, daar zijn terecht de nodige vraagtekens bij te plaatsen.

Wij weten welk werk verzet werd en de achtergrond hiervan. Namens vele bekenden bedanken wij het echtpaar voor de bijzondere verrichtingen van de afgelopen negen jaar in de Plutozaal waar de activiteiten altijd  tot in de puntjes geregeld waren. Een pluim voor dit echtpaar die een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan Samen maken wij de Wijk maar waar een bloemetje is vergeten. Het gaat jullie goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *