Bernlef, de bekende “buur” in de wijk Paddepoel

groningen-paddepoel-bernlef-buren-1Al jaren een begrip in de wijk en voor velen nog geassocieerd met een plek waar je naar toe gaat, als je niet meer zelfstandig thuis kunt wonen of zorg nodig hebt. Geen plek waar je als wijkbewoner even naar binnen kunt wandelen.

Dat wijkbewoners, ongeacht leeftijd of zorgbehoefte, hier ook terecht kunnen voor diverse activiteiten zoals bingo en optredens, een 3 gangen maaltijd kunnen nuttigen in het restaurant, een boek lenen in de bibliotheek, of gebruik kunnen maken van onze ruimte voor een eigen bezigheid is voor velen onbekend.

Wij willen in Paddepoel de bekende en toegankelijke “buur” worden waar u terecht kunt om elkaar te ontmoeten tijdens een koffieochtend en we u ondersteuning kunnen bieden bij zorgvragen en vrijetijdsbesteding.

Zou u bijvoorbeeld graag uw eigen initiatief willen uitvoeren maar weet u niet hoe u moet beginnen of heeft u geen ruimte tot uw beschikking? Ook hierin kunnen we u professionele ondersteuning bieden.

Kortom, we willen een ontmoetingsplek zijn voor wijkbewoners waar iedereen zich welkom voelt!

rachel en ericaVoor meer informatie en vragen kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met Rachel van den Enden of Erica Wierenga van de activiteitenbegeleiding in Bernlef.

Tel: 050 575 22 22

Mail: [email protected] of [email protected]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *