Bestuursvoorzitter UMCG declareert buitensporige kosten

steden nederland, groningen, oosterparkwijkBestuursvoorzitter Jos Aartsen van het Universitair Medisch Centrum Groningen declareerde ruim elf honderd euro voor een studiereis naar Suriname. RTL nieuws deed onderzoek naar opvallende declaraties van bestuurders bij de universitaire ziekenhuizen in Nederland.

dolfijnen-1Het waren niet alleen hotelkosten, maar ook een dolfijnenbezoek, een citytrip en een meerdaagse reis naar de binnenlanden. Ook betaalde het Universitair Medisch Centrum Groningen een pittige drankrekening voor dertien personen.

 

Naar aanleiding van de buitensporige declaraties wil de Tweede Kamer dat hier een eind aan komt en wil een onderzoek naar dit declaratiegedrag

1 gedachte op “Bestuursvoorzitter UMCG declareert buitensporige kosten

  1. Bestuurders van organisatie zijn over het algemeen of narcist of hebben een sterk ontwikkelde narcistische stoornis (aangeboren danwel aangeleerd) dat kun je alleen veranderen door dit soort mensen niet te benoemen. Dit soort mensen vindt je ook in de politiek terug. Mannen hebben er meer last van dan vrouwen. Hoewel je het tegenwoordig wel heel veel tegen komt, ikke, ikke, ikke is belangrijk en de rest kan stikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *