Bloemenactie in centrum Groningen | Cultuursector in actie

Vandaag, woensdag 19 januari, delen medewerker uit de Groninger cultuursector bloemen uit in het centrum van Groningen aan winkeliers, culturele instellingen en horeca instellingen. 

Een actie als hart onder de riem voor iedereen die de deuren weer mag openen en naar we hopen zo snel mogelijk weer open zijn op de gebruikelijke tijden. Frank den Hollander, bekend van Rooie Rinus, blij met openingen maar nu de theaters ook weer open.

Diverse noordelijke culturele instellingen openen vandaag de deuren voor het publiek. De culturele sector roept bezoekers op om deze programma’s zoveel mogelijk te bezoeken en kijkt uit naar het moment waarop de gehele samenleving weer open kan.

De actie bloem ging om 10.00 uur op het plein van de Stadsschouwburg van start. Aan de actie nemen o.a. deel: Club Guy & Roni, Bert Visscher, De Steeg, De Wijk De Wereld, EM2, ESNS, Forum, Groninger Museum, Het Houten Huis, Marcel Hensema, MartiniPlaza, NNO, NNT, Rosa da Silva, Simplon, SPOT Groningen, USVA, Vera, Vrijdag.

Foto’s: Jan Hendrik van der Veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *