Buitenspeeldag in Paddepoel

groningen-paddepoel-watermanstraat-buitenspeeldag 2014-5Vandaag, woensdag 11 juni 2014, was het weer Buitenspeeldag! Op de Buitenspeeldag staat in heel Nederland buitenspelen centraal en zo ook in de Groninger wijk Paddepoel. Kinderen en jongeren werden op deze dag gestimuleerd om naar buiten te gaan en dat was een succes vandaag aan de Watermanstraat, want lekker buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen en is vooral heel erg leuk en dat geven de foto’s van vanmiddag wel weer.

De Buitenspeeldag is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Veilig Verkeer Nederland, Scouting Nederland, Jantje Beton en Nickelodeon. Met de Buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen.

Alle foto’s van de Buitenspeeldag: klik hier

Gemeenten, scholen, ouders, belangenorganisaties en verenigingen worden opgeroepen om ook volgend jaar weer mee te doen aan de Buitenspeeldag en lokaal een afwisselend buitenprogramma te organiseren, zodat kinderen een dag lang volop buiten kunnen spelen. De datum voor Buitenspeeldag 2015 is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *