Celstraffen voor geweld parkeerplaats Dierenriemstraat

steden nederland, groningen, paddepoelVoor een matpartij op de parkeerplaats van het winkelcentrum Paddepoel in Groningen is een 28-jarige man uit Groningen veroordeeld tot een celstraf van 2,5 jaar, meldt RTV-Noord vandaag.

Een 29-jarige vrouw uit de stad Groningen kreeg anderhalf jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk opgelegd. Daarnaast moet een schadevergoeding van ruim 4200 euro worden betaald.

Onder invloed
Twee Groningers van 22 en 25 jaar waren op 3 juli op de parkeerplaats aan het voetballen. Plotseling stopte een auto met daarin een vrouw en twee mannen. Een van de mannen en de vrouw stapten uit, bedreigden de voetballers en sloegen er op los. De man en vrouw waren onder invloed van cocaïne.  De vrouw moet in haar proeftijd zich laten opnemen in een afkickkliniek.

Verkeersongeval
De 28-jarige Groninger maakte zich ook schuldig aan het veroorzaken van een verkeersongeval op 10 juli. Hij reed op een motor op het fietspad aan de Jaagpad in Groningen een vrouw met kind op de fiets aan en reed door. De man bleek geen motorrijbewijs te bezitten. Voor dit delict kreeg de stadjer een rijverbod van een jaar opgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *