Citroën Veldma overhandigt hoofdprijs winnares Prijzenfesitval Paddepoel

groningen-paddepoel-prijzenfestival-overhandiging hoofdprijs -10Een gezellige bijeenkomst bij  Citroën Veldma aan de Friesestraatweg in Groningen. Gerrit Veldma ontving mevrouw Witteveen uit de Groninger wijk Paddepoel in gezelschap van familie.  Onder genot van een bakje koffie passeerde  de historie van garage Veldma. Een familiebedrijf die recentelijk autobedrijf Brons in Scheemda/Heiligerlee heeft overgenomen.

 

Een bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voor op staat. Het was nog spannend want het kenteken was vanmorgen nog niet ontvangen. Uiteindelijk is het gelukt en tot verrassing van de prijswinnares een vijf deurs uitvoering C1 met airco en als toegift van Veldma, een radio. Een complete zuinige auto die voor een jaar is verzekerd bij Univé.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het verzekeringsconcern had deze prijs beschikbaar gesteld en met een verzekerde auto, een garage op de hoek, reed een gelukkige winnares. Haar eigen auto deed ze cadeau aan haar schoondochter die vandaag jarig was. Kortom, een gelukkig moment aan de Friesestraatweg vandaag.  Het prijzenfestival werd georganiseerd door het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *