College van Bestuur O2G2 heeft nieuwe voorzitter

theo-douma-kleinMet ingang van 1 januari 2015 is Theo Douma (54) de nieuwe voorzitter College van Bestuur van O2G2. De heer Douma is momenteel lid College van Bestuur van ROC Nijmegen, waar hij verantwoordelijk is voor onderwijs en kwaliteit, ICT, bedrijfsvoering en HRM.

Ruime ervaring
De heer Douma heeft ruime bestuurlijke ervaring in het middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs. Naast zijn huidige functie is hij voorzitter van het kwaliteitsnetwerk MBO en zit hij in de Raad van Toezicht van het Europees Platform. Dit is een subsidieorganisatie voor internationalisering in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs.
Ook heeft hij diverse boeken gepubliceerd, onder andere over kwaliteit en accreditatie in het MBO onderwijs.

Met de benoeming van Theo Douma versterkt O2G2 haar koers, gericht op de kwaliteit en continuïteit van het openbaar basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs in Groningen.

De Raad van Toezicht van O2G2 is verheugd met de benoeming en is vol vertrouwen dat de heer Douma een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere professionalisering en positionering van O2G2.

Met de benoeming van de heer Douma komt er een einde aan een tijdelijke situatie binnen O2G2. Rob Vinke, waarnemend voorzitter College van Bestuur a.i. zal met ingang van 1 november O2G2 verlaten. In de periode van 1 november tot 1 januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *