Creatief gedreven bureau Doe-Groningen vestigt zich in Paddepoel

groningen-paddepoel-orionlaan-doe-groningen-18Verheugend nieuws vandaag. Aan de Oriolaan nummer 2 in Paddepoel de officiële opening van Doe-Groningen. Een bureau die veel jongeren voorbereid op de arbeidsmarkt en niet alleen in Groningen maar in heel Nederland.

Op deze manier zijn de jongeren in staat een toekomst voor zichzelf te kunnen opbouwen om zo mee te kunnen blijven doen in onze samenleving. Heel bijzonder dat de studenten van hogescholen fungeren als managers van de ondernemingen die via DOE worden gestart.

DOE-Groningen is inmiddels als sterk verankerd in Groningen. Zij geven een impuls aan de versterking van ondernemerschap in stad en regio. Annemijn Dijkema, directrice, was vanmiddag helemaal in haar nopjes. Naar een moeizame voorbereiding en dan dit realiseren, geweldig. Oprichter Joris van Eyndhoven was zeer trots op wat de jongeren in het laatste half jaar gepresteerd hebben en blij met de keuze qua huisvesting. Ook wethouder Ton Schroor namens de gemeente Groningen sprak zijn waardering uit voor deze initiatieven en  liet weten dat het aan steun en samenwerking met de gemeente niet zal ontbreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *