Deel Zonnelaan Paddepoel tot vrijdag 4 december gestremd

paddepoel wegwerkzaamheden zonnelaan (3 van 6)Vanaf 30 november van 07.00 uur tot en met 4 december 20.00 uur is de Zonnelaan tussen winkelcentrum Paddepoel en Zernike gestremd voor het verkeer in verband met wegwerkzaamheden. transport-bussen-zonnelaanHierdoor rijden diverse buslijnen een andere route dan u gewend bent laat Qbuzz weten. Houd rekening met langere reistijden, vervallen haltes en mogelijk extra overstappen.

Lijn 9 De Wijert – Hoofdstation – Paddepoel – Zernike

Alle ritten van lijn 9 van en naar Station Noord rijden de normale route. Dit geldt ook voor de avondritten die via Paddepoel rijden. De ritten van en naar Zernike via Paddepoel rijden tijdelijk niet tussen Paddepoel en Zernike. De ritten naar Paddepoel en Zernike rijden niet verder dan halte ‘Venuslaan’. De ritten vanaf Zernike beginnen pas bij de halte ‘Plutolaan’. De haltes ‘Kometenstraat’, ‘Crematoriumlaan’, ‘Nijenborgh’, ‘Zernikeplein’ en ‘P+R Zernike’ vervallen voor lijn 9 in beide richtingen. Reist u met lijn 9 vanuit het centrum en Oranjebuurt van en naar Zernike dan kunt u bij de halte ‘De Trefkoel’ overstappen op lijn 11 richting Reitdiep en Zuidhorn. Let op! Lijn 11 richting Zernike vertrekt bij de halte ‘De Trefkoel’ op de halte waar lijn 9 en 15 normaal gesproken vertrekken richting het Hoofdstation.

Lijn 11 Hoofdstation – Station Noord – Zernike – Reitdiep – Zuidhorn
Lijn 171 Veendam – Hoogezand – Groningen UMCG – Station Noord – Zernike

Lijn 11 en 171 rijden gedurende de werkzaamheden vanaf de Eikenlaan via de ringweg naar Zernike. De halte ‘Kometenstraat’ vervalt. De halte ‘De Trefkoel’ richting Zernike – Zuidhorn is tijdelijk verplaatst. U kunt instappen bij de halte waar normaal gesproken lijn 9 en 15 richting het Hoofdstation vertrekken.

Lijn 15 Hoofdstation – Zernike

Lijn 15 rijdt tijdens de werkzaamheden niet via Paddepoel en de Zonnelaan naar Zernike, maar via de ringweg. De haltes ‘WKC Paddepoel’, ‘De Trefkoel’ en ‘Kometenstraat’ vervallen. Reist u met lijn 15 van en naar deze haltes, dan kunt u reizen met lijn 9 of lijn 11. Houd rekening met een langere reistijd van ongeveer 5 minuten.

Lijn 17 Roden – P+R Hoogkerk – Zernike
Lijn 604 Drachten – Groningen Zernike

Lijnen 17 en 604 stoppen gedurende de werkzaamheden niet bij de haltes ‘WKC Paddepoel’, ‘De Trefkoel’ en ‘Kometenstraat’. Reizigers tussen P+R Hoogkerk (en verder richting Drachten)  en Paddepoel v.v. adviseren wij te reizen via het Hoofdstation (lijn 3/4/304 tussen P+R Hoogkerk en het Hoofdstation, lijn 9/11 tussen het Hoofdstation en Paddepoel).

Knipsel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.