Dierenriemstraat tijdelijk afgesloten voor inrichting Bessemoerpark

groningen-paddepoel-herinrichting bessemoerpark-1Het Bessemoerpark, de strook tussen de Tuinwijk en Paddepoei Zuid-Oost, wordt opnieuw ingericht. Op 8 juli 2013 wordt gestart met de herinrichting van het stukje Dierenriemstraat tussen de Grote Beerstraat en de Bessemoerstraat (zie plattegrond).

Daarvoor wordt  de Dieremiemstraat afgesloten, en wel van 8 t/m 18 juli. Verwacht wordt dat de werkzaamheden in de week van 22 t/m 26 juli klaar zijn. In de week van 12 t/m 16 augustus, de laatste week van de schoolvakantie, wordt de weg nog twee dagen afgesloten. De deklaag wordt dan aangebracht.

 

De weg wordt ingericht als autoluwe fietsstraat De straat wordt vier meter breed en is toegankelijk voor fietsers in twee richtingen én voor autoverkeer in één richting, namelijk vanaf de Dierenriemstraat naar de Bessemoerstraat. De haal- en brengstrook bij de school De Zaaier wordt even hoog als het trottoir. De strook wordt uitgevoerd in tegels, net als het voetpad. De kleurige paaltjes uit het project ‘veilige schoolomgeving’  komen weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *