Donkere wolken boven modernisering winkelcentrum Paddepoel

winkelcentrum binnenplein-1De miljoeneninvestering in winkelcentrum Paddepoel staat nadrukkelijk op de tocht omdat corrurerende activiteiten op het voormalig GAK terrein investeerders doen terugdeizen. Binnen deze plannen in onder meer een supermarkt gepland. Commerciële activiteiten heb je nodig wil de exploitatie van je huisvesting uit kunnen, liet de directeur van Nijestee ons recentelijk nog weten.

 

De vereniging van eigenaren in het winkelcentrum wil op korte termijn  met wethouder Roeland van der Schaaf  om tafel. Er moet duidelijkheid komen over een verbouwing van circa 6000 vierkante meter winkelruimte en uitbreiding parkeervoorzieningen.

De investeerders zijn nog steeds bereid de plannen ten uitvoer te willen brengen, maar willen wel naar het hele plaatje kijken. De economische recessie speelt zeker een rol laat voorzitter Paul Beeres weten.  Het tweede winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel is zeker aan vernieuwing toe. De roep om meer diversiteit en een tweede supermarkt is niet onbekend. De weinige leegstand laat zeer redelijk snel weer vullen maar stil staan is achteruitgaan en dat moeten de investeerders, die veel geldt hebben verdiend in de achterliggende jaren, zich ook realiseren. Het was nog niet zo lang geleden dat Paul Beeres liet weten de regiofunctie terug te willen verdienen en daar hoort een investering bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *