Duurzaam dineren bij TuinindeStad met GL raadslid Benni Leemhuis

steden nederland, groningen, paddepoelOp de Dag van de groningen-kostverloren-tuin in de stad-plantenruilmarkt-2Duurzaamheid op 10 oktober heeft raadslid van Groen Links Benni Leemhuis zijn afdelingsgenoten uitgenodigd voor een duurzaam diner bij TuinindeStad aan de Friesestraatweg in Groningen, waar de kokkin Inge geheel binnen dit thema haar milieubewuste bril heeft opgezet en onderstaand menu zal serveren.

Het dineren is niet alleen voor afdelingsgenoten maar Benni denkt breder en nodigt ook buurt- en stadsgenoten uit om aan de tafel aan te schuiven. Een mooie manier om kennis met elkaar te maken, vragen kunt stellen of gewoon, gezellig.

Vivian geeft rond de klok van 17:00 uur een rondleiding en Frans vertelt bij het voorafje wat meer over de plannen en het komende werk bij TuinindeStad en dan heeft iedereen vast trek om rond 18:30 het volgende menu te nuttigen:

Vooraf:
Brood- en groenteballetjes op basis van de overgebleven groenten van de afgelopen dagen, hup in de gepofte paprikasoep met krokante chorizo en oudbrood-croutons.

Hoofdgerecht:
Vol-au-vent met paddestoelen in rodewijnsaus; aangevuld met herfst/wintersalades (linzen met tomaat en gorgonzola, bieten- en andijviesalade en/of wortelpuree)

Nagerecht:
Walnoot-karameltaart met vanillieijs. Kortom een diner waar je de herfst van af ruikt en proeft.

Wanneer:
Donderdag 10 oktober vanaf 17:00 uur en de kosten? Nooit meer dan je wilt missen. Er wordt afgerekend op basis van waardebepaling achteraf. Je bedenkt van tevoren wat je wil uitgeven, eet het in goed gezelschap op en betaalt vervolgens wat het je waard was. Uitzondering: koffie en thee is gratis. Wijn, bier en fris: € 1,50.

Aanmelden: tot uiterlijk woensdag 9 oktober voor 18:00 uur door een mail te sturen naar: [email protected]

Maximaal dertig personen en Vol is Vol!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *