Ecologisch park Selwerd wordt sloopobject

bomen park selwerd-4We hebben de stadsecoloog diverse malen uitgenodigd voor enige uitleg over de voorgang en ontwikkeling van het  ecologische park Park Selwerd ,echter zonder resultaat. Op zijn zachts gezegd, we nemen hem dit kwalijk.  Steeds meer bereiken ons berichten over vernielingen.  De meningen zijn verdeeld over de resultaten van het ecologische park waar veel gemeenschapsgeld aan gespendeerd is. Onwetendheid en dat is waar we graag de bijdrage van de stadsecoloog in gezien hadden. De ontwikkeling van het ecologisch park heeft tijd nodig. Een rommelige omgeving nodigt uit om het nog erger te laten worden en dat moet voorkomen worden.

Gisteravond (rond 19:30 uur) voor het onweer en de buien aan hoorden bewoners plots de takken knakken en na verkenning hebben ze helaas de daders niet kunnen achterhalen. Nee, absoluut niet door moeder natuur. Jongelui die opzettelijk bezig zijn, is wat gemeld wordt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Onveilige situaties langs het wandelpad. Jammer, we maken ons zorgen over het park.  Het is ons stuk groen waar we vernielingen aan de natuur niet toestaan. Wie heeft iets gezien of weet wie dingen vernield in het park? Of wat zijn uw ervaringen? Mail naar de redactie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Eén gedachte over “Ecologisch park Selwerd wordt sloopobject

  1. Het is toch verschrikkelijk die zinloze vernielingen nu er al zo weinig natuur en groen in de wijken is. Wat heeft het nu voor zin op takken afbreken van bomen, bomen zorgen voor zuurstof en werken als filter voor luchtverontreiniging. Jongeren moeten beter worden voorgelicht door ouders, op school en buurt. De hele buurt is mede verantwoordelijk voor de zorg voor het weinige groen in de wijk, wegkijken dat kan niet dus samen zorgen voor het schaarse groen in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *