Eerste beweegtuin voor ouderen Groningen in Bernlef Stemmen dus!

groningen-paddepoel-bernlef-beweegtuin-1Woon/zorgcomplex Bernlef heeft een nominatie van het Rabobank stimuleringsfonds in de wacht gesleept voor aanschaf van beweegtoestellen, voor realisatie van een beweegtuin.

Bewegen is goed voor iedereen, ongeacht je leeftijd of je mogelijkheden. Het bevorderd niet alleen je lichamelijke conditie maar heeft ook een bewezen positief effect op de geestelijke conditie.  Stemmen? klik hier

mensen bewegen-1De toestellen die we willen aanschaffen zijn geschikt voor mobiele senioren of voor senioren met een beperking en zullen buiten worden geplaatst zodat ook wijkbewoners er op ieder moment van de dag gebruik van kunnen maken. We hopen dat het op die manier ook een ontmoetingsplek kan worden voor senioren.

Om winnaar te worden van het prijzengeld moeten we zoveel mogelijk stemmen behalen, zowel schriftelijk als digitaal! We proberen daarom op allerlei manieren zoveel mogelijk stemmers te bereiken die ons doel willen steunen.

zonnelaan hoogwater en winter-2Help ons mee om ons doel te bereiken en een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze cliënten en de wijkbewoners in Paddepoel!

Dit kan tot 15 april via de handtekeningenlijst in bernlef of op:
www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/stadenmiddengroningen/

Om een geldige stem te verlenen mag je uit de volgende regio’s komen:
Groningen, Haren, Hoogkerk, Onnen, Glimmen, Noordlaren, Midlaren, Engelbert en Middelbert.

 

Alvast hartelijk bedankt namens het management en activiteitenbegeleiding Bernlef!

 

 

2 gedachten over “Eerste beweegtuin voor ouderen Groningen in Bernlef Stemmen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *