Eerste paal voor nieuwbouw ZINN locatie Selwerd

groningen-selwerd-patrimonium-nieuwbouw-2Woensdag 12 november wordt de eerste paal van de nieuwbouw voor ouderen in Selwerd geslagen. Tijdens deze bijzondere happening wordt ook de naam van deze nieuwe ZINN locatie onthuld. ZINN werkt samen met woningstichting Patrimonium aan de bouw van een prachtig nieuw woonzorgcentrum. Het plan bestaat uit een nieuwe woonzorglocatie en een woontoren met ruime huurappartementen voor senioren. Beide gebouwen worden met elkaar verbonden door een prachtig park.

Na een drukke periode van plannen maken, verhuizingen en sloop gaat aanstaande woensdag de eerste paal van de nieuwe woonzorglocatie de grond in. Het begin van een groots bouwproject in hartje Selwerd. Naast moderne woonruimte voor ouderen zijn er in de nieuwe ZINN locatie straks ook diverse ontmoetingsplekken gericht op welzijnsactiviteiten voor ouderen uit de wijk te vinden.

De ontvangst van het bouwfeestje is in ZINN locatie Patrimonium aan de Beukenlaan en start om 15.00 uur met welkomstwoord van Wil Koopmans-Kornelius, bestuurder van ZINN. Daarna loopt het gezelschap, waaronder bewoners van het huidige pand en leerlingen van Wijkleerbedrijf Selwerd, naar de bouwplaats waar de eerste paal geslagen worden. Tot slot wordt op feestelijke wijze de nieuwe naam onthuld.

De ZINN organisatie nodigd omwonenden van harte uit om het slaan van de eerste paal bij te wonen. Adres: ZINN locatie Patrimonium, Beukenlaan 36 te Groningen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *