Open dag Fokus Groningen Paddepoel

groningen-paddepoel-herbestrating wegalaan-antaresstraat-4Fokus Groningen Paddepoel organiseert op woensdag 12 november een open dag voor iedereen die kennis wil maken met het Fokuswonen. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk door in een aangepaste woning assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-assistentie) te verlenen. De open dag is op 12 november van 13.30 – 17.00 uur aan het Hyadenpad 1a te Groningen.

De open dag is interessant voor mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, professionals in de zorg en mensen die geïnteresseerd zijn in een baan als ADL-assistent. Bezoekers kunnen een Fokuswoning van een cliënt en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken. Cliënten en medewerkers staan klaar om informatie, rondleidingen en demonstraties te geven. De open dag wordt mede georganiseerd in het kader van de Week Chronisch Zieken en is vrij toegankelijk.

De Week Chronisch Zieken is een landelijke themaweek. In het kader van de week worden honderden activiteiten georganiseerd door het hele land. Doel is aandacht te vragen voor de positie van chronisch zieken en mensen met een fysieke beperking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *