Feestelijke aftrap bouwwerkzaamheden centrum Paddepoel

nederland 2016, groningen, paddepoel, nieuwbouw trefkoel fase b en c, zonnelaan

Vandaag, donderdag 14 april verzorgen Nijestee en Trebbe samen de officiële start van de bouw van de tweede fase in Paddepoel. Op de voormalige locatie van de Trefkoel komen 465 woningen die bestemd zijn voor jongeren en studenten.

Feestelijke aftrap bouw
Wethouder Roeland van der Schaaf, Pieter Bregman (algemeen directeur/bestuurder Nijestee) en Hein Trebbe junior (directeur aannemer Trebbe) verzorgen samen de officiële start van de bouw. Na de officiële handeling op het bouwterrein verzamelen genodigden en buurtbewoners zich bij de locatie van NOVO aan de Zonnelaan. Hier wordt de start van de bouw gevierd met een hapje en een drankje. De NOVO locatie maakte onderdeel uit van de eerste fase, die Trebbe op 30 september 2013 opleverde aan Nijestee.

Naar verwachting worden de woningen in het najaar van 2017 opgeleverd. Met de bouw van de jongerenwoningen wil Nijestee de wachttijd van sociale huurwoningen in Groningen verlagen. Bovendien worden de woningen aardbevingsbestendig en energiezuinig gebouwd. Zo bespaart de bewoner op zijn of haar energierekening.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.