Feestelijke start SC Stadspark

sport-sc stadspark-1Zondag 7 september wordt de succesvolle fusie tussen vv De Vogels en Gronitas gevierd. De nieuwe vereniging, SC Stadspark, speelt haar eerste thuiswedstrijd en rondom deze wedstrijd zijn tal van festiviteiten.

Er is de afgelopen tijd ontzettend veel werk verzet door een groot aantal vrijwilligers en het resultaat mag er zijn. Een schitterend nieuw tenue, een mooie nieuwe website, een uitbreiding van het terras, een fraai nieuw kunstgrasveld, een hoofdsponsor waar we trots op mogen zijn (ING), veel nieuwe jeugdleden: er valt kortom iets te vieren.

Wethouder Paul de Rook zal zondag om 1300 uur het nieuwe kunstgrasveld openen, door het eerste fluitsignaal te geven bij een wedstrijd van de jongste jeugd van SC Stadspark. Daarna zal symbolisch de nieuwe clubvlag gehesen.

Om 1430 start de eerste competitiewedstrijd van SC Stadspark 1. Zij nemen het op tegen Veendam 1894. Na de wedstrijd kan er onder het genot van live muziek & een drankje geproost worden op de nieuwe vereniging.

Iedereen is vanaf 13:00 welkom in het Stadspark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *