FocusGroningen voor en door bewoners – een middag Bernlef

Vele ouderen zijn afhankelijk van een krant, radio en de televisie voor het dagelijkse nieuws. Zij zijn niet in het bezit van een computer wat van de nieuwe generatie niet gezegd kan worden. Hoe werkt het en wat is er al zo over ons gepubliceerd. Kan ik een foto krijgen? Algemene vragen van ouderen in een verzorgingscentrum die hooguit een foto in de wijkkrant waarnemen en de rest van de activiteiten missen.

Op uitnodiging van Bernlef gaan we een middag in november in  in de nieuwe multifunctionele ruimte een middag presenteren waarin we iets vertellen over het werk als fotograaf/filmer/reporter in de wijk en laten we zien op welke site’s binnen de wijk veel informatie te vinden is en hoe men de foto’s kan bekijken en kan delen met de kinderen- en kleinkinderen bijvoorbeeld.  Ook dat bewoners zelf iets kunnen bijdragen.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers hebben we begrepen. Leuk om zo te delen en de anderen niet te onthouden van de diverse publicaties/foto’s en films.

We zien er na uit en alvast bedankt voor de uitnodiging. Later meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *